Allmänna villkår

Betalningssätt 

Betalning, avgifter

Minsta beställningsbelopp är 100 kronor. 

SWISH
Vid köp hos VarbergsUll&Garns webbshop sker betalningen via Swish.
Swish: 1234 004 008

Innan köp kan genomföras hos VarbergsUll&garn måste de allmänna villkoren godkännas. I och med att köp genomförs, godkänns de allmänna villkoren i sin helhet. Avtal om köp ingås i samband med att VarbergsUll&garn bekräftar beställningen genom en bekräftelsemail.
Beställning är endast möjlig via webbshopen.
Alla priser på hemsidan är angivna inklusive moms och i svenska kronor.
Fraktavgifter anges separat.
VarbergsUll&garn reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning, tekniska fel, eventuella tryck- eller faktafel som kan finnas i vår webshop.
Produktbilder i vår webshop skall ses som illustrationer, vilket innebär att produktens verkliga utseende eller färg kan skilja sig mot det illustrerade.
Är du osäker på något innan beställning, hör gärna av dig till oss via mail eller telefon.


Frakt och leveranser

Varbergs Ull&Garn tar 10 kronor i avgift för expedition eller emballage.
Posten tar en avgift för att frakta varorna från butiken till kunden och den avgift beräknas efter Postens fraktpriser. Vi har valt att skicka varorna med Postens Skicka Lätt, så både kunden och  butiken kan följa försändelsen via Postens tjänst Spåra brev, paket och pall.
Beställda och betalade varor hämtas ut hos Postens ombud.
Vid leverans från butiken får mottagaren en e-postbekräftelse.
Mottagaren får ett sms eller brevavi när brevet/paketet finns att hämta, och butiken som avsändare får en bekräftelse när brevet/paketet är hämtat. 
Priser - Postens Skicka Lätt
Vikt      Pris    
Upp till 1 kg      49 kr   ( PostNords  faktiska belopp är  63kr )
        
Butiken skickar förnärvarande endast inom Sverige


Leveranstider

Varor vi har i lager skickas normalt inom 1-2 arbetsdagar efter att vi mottagit avtalad betalning.
Om leveranstiden avviker avsevärt från detta kontaktar vi dig personligen.


Ångerrätt, reklamation, byte mm

Byten, returer, reklamationer och garantier.
Du har från det att du mottagit varan retur- och bytesrätt i 14 dagar.
Varan måste returneras i oskadat skick, vara helt oanvänd och i sin orginalförpackningen. Varan måste vara lukt-och rökfri, får ej ha hund-katt- eller andra djurhår på sig.
För att vi ska kunna hantera din retur på bästa sätt, meddela VarbergsUll&Garn via e-post att ni kommer att returnera en vara samt vilket ordernummer returen gäller.
Vid retur eller byte av varor betalar kunden returfraktkostnaden och står även för transportrisken. Önskar kunden att byta till en annan vara, står kunden för hela fraktkostnaden, tur-och retur.
Ångerrätten gäller ej specialbeställda varor.


Varbergs Ull&Garn tillämpar reklamationsrätt enligt gällande konsumentlagstiftning. Om varan har något fel gör du en reklamation så snart som möjligt, dock senast inom 2 månader efter leverans. Kontakta oss via e-post, beskriv felet eller skadan så utförligt som möjligt och bifoga bilder tillsammans med kvitto/ordernummer. Detta för att vi ska kunna bedömma felet så bra som möjligt. Varbergs Ull&garn förbehåller sig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig enligt gällande konsumentlagstiftning.
Vid återbetalning får du pengarna tillbaka inom 7 dagar, om du lämnat samma Swish som vid köpet, i annat fall kan det ta längre tid.

© 2018 Lunnagarn created with Wix.com

0